Akademia na talerzu – warsztaty edukacyjno-żywieniowe- 20 września godz. 18.00

Zapisz się na warsztaty prowadzone przez Akademię Na Talerzu.

Tematem warsztatów będzie Białko. Jeden z ważniejszych składników pokarmowych w organizmie.  Co warto o nim wiedzieć, czy jeść w nadmiarze albo unikać. Roślinne czy zwierzęce? Na te i inne pytania postaramy się Państwu udzielić wyczerpującej  odpowiedzi.

A oto program warsztatów :

 

Białko – fakty i mity.
Podczas warsztatów uczestnicy uzyskają informacje dotyczące białka i jego funkcji. Dowiedzą się jak wybierać zdrowe  produkty białkowe,  jak przygotowywać  z nich smaczne i zdrowe potrawy, aby dieta była bogata w pełnowartościowe składniki pokarmowe.
Program warsztatów:

  • podział białek występujących w przyrodzie
  • rola białka w naszym organizmie
  • fakty i mity na temat białka
  • technologia przetwórstwa produktów białkowych
    (przechowywanie, przetwarzanie, obróbka termiczna)
  • jak prawidłowo kupować produkty białkowe
  • proste i szybkie dania bogate w białko

Dla kogo:

Wszystkich zainteresowanych zdrowym żywieniem

Cena:  

za  osobę-  50zł

Harmonogram  zajęć:

warsztaty, trwają 1,5 godz.

REJESTRACJA :

e-mail lub telefonicznie:

albo

ZAPRASZAMY !!!

Akademia Na Talerzu




Partnerzy
Poradnia Dietetyczna na Facebook
Umów wizytę
Szymon Chrzanowski - ZnanyLekarz.pl